Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij een luxe badkamer

Sfeerbeeld van een luxe badkamer met marmer, goud en een royaal houten badkamermeubel Impressie van een luxe badkamer met marmer, goud en een royaal houten badkamermeubel  
Aan de wand bevestigde badkamerverlichting met klassieke uitstraling

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer

Gemaakt door:Baden+ winkel
Woonplaats:Oisterwijk
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een rijkelijke uitstraling met klassieke patronen, sierlijke details en organische vormen

Hoe breng je moderne en klassieke elementen samen in een luxe badkamer? Als onderdeel van een complete woning renovatie brachten we de stijlen samen in de badkamer. Vol blikvangers en verrassende contrasten creëerden we een badkamer vol eenheid en harmonie. Eentje voor in de boeken! Kijk je mee naar deze luxe badkamer?

Blikvangers in de badkamer

De badkamer is rijkelijk gevuld met niet-alledaagse eyecatchers. Bij binnenkomst kunnen je ogen niet om de chique goudkleurige tegels heen. Het unieke weefpatroon en de buitengewone textuur geven de meubelhoek een expressie van luxe. Dit effect versterkten we met een hemelsbreed badkamermeubel en een riante spiegel; een ideaal uitzicht vanuit het organisch gevormde vrijstaande bad. Een wand met glanzende keramiek tegels in natuursteen look en de rookglas douchewand tillen het luxegevoel in de badkamer naar ongekende hoogte. 

Gouden accenttegels gelegd in visgraat patroon
Organisch gevormde mat witte waskom en industriële inbouw wastafelkraan in verouderd messing

Balans met natuurlijke accenten

Invloeden van het buitenleven brengen het interieur van de badkamer in evenwicht. We kozen voor inbouwkranen met een doorleefde, matte look en een badkamermeubel met een onderkast van notenhout. Deze natuurlijke tinten bieden contrast tegen de glanzende elementen in de badkamer. De eivormige glooiing en matte kleur van de waskommen brengt de meubelhoek nog meer in balans. Zo creëerden we verbinding tussen alle blikvangers.

Bij binnenkomst kunnen je ogen niet om de chique goudkleurige tegels heen

Elegantie zover het oog reikt

De klassiek-moderne stijl perfectioneerden we met sierlijke details door de badkamer. Zo kozen we bij de meubelhoek voor een historisch tintje met klassieke wandlampen in de kleur antiek messing. En met een rookglas douchewand creëerden we een stijlvolle onderbreking in de badkamer. De weerspiegeling versterkt het gevoel van ruimte. Dit trokken we door in het nisje, dat op zijn beurt een prachtige etalage voor luxe verzorgingsproducten is.

Nisje van glas in de doucheruimte
Toilet met donkere, glanzende marmerlook tegels, een houten nisje en mat wit sanitair

Toilet met natuursteen look tegels

Om verbinding te creëren trokken we het interieur van de badkamer door in de toiletruimte. Ook hier zorgen de donkere, glanzende tegels voor een luxueuze uitstraling. We kozen voor sanitair in mat wit, wat een fraai contrast biedt. Door wc, bedieningspaneel en fontein in kleur te matchen ontstaat er eenheid en harmonie in het toilet. Het houten nisje is een fraaie onderbreking en biedt ruimte voor sfeervolle decoraties. De organische spiegel met het gouden randje is een knipoog naar de accenttegels in de badkamer.

"We zijn nog elke dag enorm blij met jullie bijdrage aan ons huis"

Jouw luxe badkamer met eyecatchers

Het gezin uit Oisterwijk is in hun nopjes met de hun nieuwe luxe badkamer. "We zijn nog elke dag enorm blij met jullie bijdrage aan ons huis", aldus de tevreden klant. Overweeg je een klassiek-moderne inrichting voor jouw nieuwe luxe badkamer? Dan realiseren wij graag jouw droombadkamer, ook als onderdeel van een volledige woning renovatie. We hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met architecten en interieur adviseurs. Met onze passie en deskundigheid zorgen we voor een badkamer die verbonden is met de andere woonruimtes. Mogen we je verwelkomen in onze showroom?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een luxe badkamer - Luxe badkamer met rijkelijke accenten?
Binnenkijken bij een luxe badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Meer inspirerende blogs

 

Binnenkijken bij een trendy badkamer 

Een Baden+ winkel gaf Jeffrey's verouderde badkamer een totale make-over. Met een spectaculair eindresultaat.

 

Trend: Shiny meets Mid-Century

Deze extravagante stijl kent een overdaad aan glanzende elementen, aangevuld met retro accenten. Dompel jij de badkamer onder in goud of ga je voor een chique inrichting vol nostalgie?

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken