Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
Aangesloten bij
Keukens - Keukens
Kornelius  Badkamers & Keukens

Stijlvolle keukens

Uw gezinssituatie, kookgedrag, veiligheid: allemaal punten die meespelen bij de zoektocht naar uw nieuwe keuken. In onze inspirerende showroom in Stadkanaal kunt u daarom niet alleen diverse keukens bekijken, maar kunt u ook terecht voor deskundig advies. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe keuken alles in zich heeft om jarenlang van te genieten.

Keukens - 1. Kornelius Unieke keukenshowroom in Stadkanaal

Unieke keukenshowroom in Stadskanaal

De keuken is een belangrijke plek in huis en wordt steeds meer een leefruimte. Op foto’s kunt u inspiratie opdoen, maar om echt een goed beeld te krijgen wilt u de keuken natuurlijk in het echt bekijken. Bij ons kan dat! In onze showroom in Stadskanaal kunt u realistische keukenopstellingen bekijken en ervaren. Heeft u liever een keukenontwerp op maat? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar.

Geen keuken is hetzelfde

Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor onze stijl in de keuken. De trends in wonen zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Vroeger kochten we een keuken in veilige kleuren en materialen. Nu durven we steeds vaker te kiezen voor meer. Tegenwoordig zijn er keukens in vele stijlen, kleuren en materialen. Onze keukenshowroom in Stadskanaal past helemaal bij de trends van nu en is voorzien van keukens in verschillende stijlen.

Keukens - 2. Kornelius Geen keuken is hetzelfde/Technische innovaties
Keukens - 2. Kornelius Geen keuken is hetzelfde/Technische innovaties

Technische innovaties bij Kornelius Badkamers & Keukens

Om volop te genieten van uw nieuwe keuken, bieden wij luxe keukenapparaten. Naast de afwasmachine, kookplaat en koelkast hebben de stoomoven en de Quooker de laatste jaren hun intrede gedaan. Graag gaat onze keukenadviseur met u om de tafel om alle mogelijkheden voor uw keuken te bespreken. Zo zorgen we samen voor uw droomkeuken, waar u blijvend van kunt genieten.

Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Kornelius Badkamers & Keukens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Kornelius Badkamers & Keukens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Keukens - Reviewblok
Keukens - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties