Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens - Keukens Keukens - Keukens
Kornelius  Badkamers & Keukens

Stijlvolle keukens

Je gezinssituatie, kookgedrag, veiligheid: allemaal punten die meespelen bij de zoektocht naar je nieuwe keuken. In onze inspirerende showroom in Stadkanaal kun je daarom niet alleen diverse keukens bekijken, maar kun je ook terecht voor deskundig advies. Zo ben je ervan verzekerd dat je nieuwe keuken alles in zich heeft om jarenlang van te genieten.

Keukens - 1. Kornelius Unieke keukenshowroom in Stadkanaal

Unieke keukenshowroom in Stadskanaal

De keuken is een belangrijke plek in huis en wordt steeds meer een leefruimte. Op foto’s kun je inspiratie opdoen, maar om echt een goed beeld te krijgen wil je de keuken natuurlijk in het echt bekijken. Bij ons kan dat! In onze showroom in Stadskanaal kun je realistische keukenopstellingen bekijken en ervaren. Heb je liever een keukenontwerp op maat? Onze keukenadviseurs staan voor je klaar.

Geen keuken is hetzelfde

Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor onze stijl in de keuken. De trends in wonen zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Vroeger kochten we een keuken in veilige kleuren en materialen. Nu durven we steeds vaker te kiezen voor meer. Tegenwoordig zijn er keukens in vele stijlen, kleuren en materialen. Onze keukenshowroom in Stadskanaal past helemaal bij de trends van nu en is voorzien van keukens in verschillende stijlen.

Keukens - 2. Kornelius Geen keuken is hetzelfde/Technische innovaties
Keukens - 2. Kornelius Geen keuken is hetzelfde/Technische innovaties

Technische innovaties bij Kornelius Badkamers & Keukens

Om volop te genieten van je nieuwe keuken, bieden wij luxe keukenapparaten. Naast de afwasmachine, kookplaat en koelkast hebben de stoomoven en de Quooker de laatste jaren hun intrede gedaan. Graag gaat onze keukenadviseur met je om de tafel om alle mogelijkheden voor je keuken te bespreken. Zo zorgen we samen voor je droomkeuken, waar je blijvend van kunt genieten.

Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Stadskanaal

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Kornelius Badkamers & Keukens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Kornelius Badkamers & Keukens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken