Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Grohe rainshower SmartControl
Grohe rainshower SmartControl - Grohe rainshower SmartControl Grohe rainshower SmartControl - Grohe rainshower SmartControl
Totale controle dankzij het handige bedieningspaneel

 Grohe Rainshower SmartControl 

De Grohe Rainshower SmartControl is een slim bedieningspaneel om je regendouche naar wens in te stellen. Met de duidelijke symbolen op de knopen is de bediening eenvoudig. Druk simpelweg op één van de SmartControl knoppen om de hand- of hoofddouche aan te zetten. Het watervolume regel je door aan de knop te draaien. SmartControl is een geavanceerd douchesysteem met maximaal comfort.

Grohe rainshower SmartControl - 1. Grohe SmartControl: inbouw of opbouw

Grohe SmartControl: inbouw of opbouw?

Het handige bedieningspaneel is zowel als inbouw als opbouw te verkrijgen. Een inbouwdeel zit netjes weggewerkt in de muur: perfect voor een minimalistische look. Het inbouw bedieningspaneel is er zowel in rond als vierkant design en past zo in elke badkamer. Het opbouw paneel heeft als voordeel dat het uitstekende deel gelijk als plankje voor je shampoo of douchecrème dient. Wel zo praktisch.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Kornelius Badkamers & Keukens in Stadskanaal voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Grohe Euphoria 250 SmartControl

Wil je een regendouche waarmee je kunt genieten van het slimme SmartControl bedieningspaneel? Kies voor de Grohe Euphoria 260. Een heerlijke, royale douche met een douchekop van maar liefst 260 mm. Zo wordt een ontspannen douchebeleving wel erg gemakkelijk.

Grohe rainshower SmartControl - 2. Grohe Euphoria 250 SmartControl
Grohe rainshower SmartControl - 2. Grohe Euphoria 250 SmartControl

Met de drukknoppen kies je voor een van de drie stralen. Bovendien is het douchesysteem voorzien van slimme Grohe technologieën. Zo zorgt de Grohe TurboStat voor een nauwkeurige temperatuurbeheersing en de DreamSpray voor een gelijkmatige waterverdeling. De waterbesparende Grohe EcoJoy-technologie laat je tevens zonder schuldgevoel genieten

Grohe smartcontrol
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

De voordelen van Grohe Rainshower SmartControl

Met een Grohe Rainshower SmartControl creëer je eenvoudig je gewenste douchebeleving. Kies de gewenste straalsoort door op de knop te drukken. Vervolgens kun je door middel van draaien het watervolume aanpassen. In wat voor stemming je ook bent, de SmartControl past zich aan je aan.

Grohe Rainshower Smartcontrol bij
u thuis

Natuurlijk is een Grohe Rainshower Smartcontrol verkrijgbaar bij je Baden+ winkel. Ook helpen zij je graag met een persoonlijk ontwerp voor je badkamer. Wil je meer informatie over de SmartControl en andere hoogwaardige producten van Grohe? Neem contact op met je Baden+ badkamerspecialist Kornelius Badkamers & Keukens in Stadskanaal.

GROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken