Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Ideal Standard lage douchebak
Ideal Standard lage douchebak - Ideal Standard lage douchebak Ideal Standard lage douchebak - Ideal Standard lage douchebak
Stijlvol douchen

Lage douchebak

Veilig en chique douchen met de Ultra Flat Solid douchebak van Ideal Standard. Deze douchevloeren zijn stijlvol afgewerkt met natuursteen structuur en extra veilig door de antislip-functie en kunnen in de vloer verwerkt worden waardoor er geen opstapje is. Verkrijgbaar in standaardmaten of op maat, waardoor deze douchevloer in iedere badkamer geplaatst kan worden.

Ideal Standard lage douchebak - 1. Ideal Standard Materiaalsoort douchebak

Materiaalsoort douchebak 

De Ultra Flat Solid douchevloer van Ideal Standard is gemaakt van mineraal composiet. Dit bestaat uit een combinatie van gegoten mineraalmarmer en hars. Dit maakt de douchevloer extra stevig. De douchebak wordt afgewerkt met een gekleurde coating en een ruw natuursteen reliëf. Dit geeft de douchevloer een luxe uitstraling. Je kunt zelf kiezen uit verschillende natuurlijke kleuren. 

Deze douchebak in het echt bekijken? Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Kornelius Badkamers & Keukens in Stadskanaal.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Veilig douchen

De natuursteenstructuur van de Ultra Flat Solid douchebak zorgt voor een antislip-effect. Dit voorkomt gevaarlijke glijpartijen en maakt een antislip douchemat overbodig. Deze douchevloer van Ideal Standard is daarom ook zeer geschikt voor een seniorenbadkamer.

Ideal Standard lage douchebak - 2. Ideal Standard Veilig douchen
Ideal Standard lage douchebak - 2. Ideal Standard Veilig douchen

Zo vlak als een douchevloer

De Ultra Flat Solid is een lage douchebak met een hoogte van 3 mm. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg drempelloos kunt douchen. Dit in tegenstelling tot een traditionele witte douchebak met een hoogte van 20 cm. Een douchebak met een lage instap wordt daarom ook wel douchevloer genoemd, omdat deze bijna gelijk ligt met de tegels.

Ultra Flat New: ultra dunne douchebak

Less is more. Dat bewijst de Ultra Flat New van Ideal Standard. Met een hoogte van slechts 25 mm is deze douchebak tot 30% vlakker dan vergelijkbare producten. Het ontwerp is elegant en minimalistisch, maar de keuze in maten en vormen is maximaal. Je kunt kiezen voor rond, vierkant, rechthoekig, de kleuren matwit of glanzend wit en maar liefs 28 maten. Bovendien heeft Ideal Standard ook goed nagedacht over het comfort van de douchebak. De Ultra Flat New is gemaakt van sanitairacrylaat, wat merkbaar warmer is dan andere materialen.

Blauwe badkamer met lage douchebak van Ideal Standard

MOGELIJKHEDEN LAGE DOUCHEBAK

Ideal Standard - lage douchebak - ultraflat grijs
Ideal Standard - lage douchebak - ultraflat beige
Ideal Standard - lage douchebak - ultraflat zwart
Ideal Standard - lage douchebak - ultraflat zwart

Standaardafmetingen of maatwerk

Deze lage douchebak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals 90 x 90 cm of 120 x 120 cm. Ben je op zoek naar een afwijkende maat? De Ultra Flat douchevloeren zijn bij Kornelius Badkamers & Keukens in Stadskanaal ook op maat leverbaar. Zo is er altijd een douchebak die in je badkamer past.

Vijf verschillende kleuren

De douchebakken zijn leverbaar in vijf kleuren: wit, zwart, betongrijs, zandbeige en mokka bruin. Veel mensen kiezen voor een de standaard witte douchebak, maar Ideal Standard laat zien dat er veel meer mogelijk is. Kom langs in de winkel en laat een gratis badkamerontwerp maken.

IDEAL STANDARD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken