Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Kornelius Badkamers & Keukens

Tegels

Bij Kornelius Badkamers & Keukens kun je ook voor je wand- en vloertegels terecht. In onze inspirerende showroom kun je onze tegels in allerlei vormen en materialen bekijken. Een ding is zeker: met onze tegels haal je echte blikvangers in huis. Van glanzend tot mat en van strak tot landelijk.

Tegels maken van je badkamer een thuis

Je badkamer is niet compleet zonder mooie wand- en vloertegels. Met de verschillende legwijzen en patronen kun je een bijzondere sfeer creëren in je badkamer, zodat je je er helemaal thuis voelt. Wij van Kornelius Badkamers & Keukens stellen hoge eisen aan onze tegels. Alleen de mooiste en beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Merken als Atlas Concorde, Terratinta, maar ook de tegels uit het Mix & Match assortiment van Baden+.

Tegels - 1. Kornelius Tegels maken van uw badkamer een thuis/Veel keus in woonvloeren
Tegels - 1. Kornelius Tegels maken van uw badkamer een thuis/Veel keus in woonvloeren

Veel keus in woonvloeren

Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor je woonvloer hebben wij een groot assortiment. Een tegelwoonvloer heeft namelijk veel voordelen. Zo is een tegelwoonvloer erg gemakkelijk in onderhoud en prachtig om te zien. Met de verschillende maten, vormen en patronen van nu kun je verschillende stijlen creëren. Wat dacht je van een industriële sfeer, met een woonvloer in betonlook? Of prachtig natuursteen, voor een echt luxe gevoel in huis? Wij van Kornelius Badkamers & Keukens laten je graag de mogelijkheden zien.

Tegeltrends bij Kornelius Badkamers & Keukens

De ontwikkelingen op het gebied van tegels gaan ontzettend snel. De prints worden steeds mooier en gedetailleerder, waardoor ook hout en marmer perfect geïmiteerd kunnen worden. Ook zijn grote vloer- en wandtegels en speelse patchworktegeltjes tegenwoordig een grote trend. Wij van Kornelius Badkamers & Keukens volgen de trends op de voet, zodat we je altijd de nieuwste tegels kunnen laten zien

Tegels - 2. Kornelius Tegeltrends bij Kornelius Badkamers & Keukens
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Stadskanaal

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Kornelius Badkamers & Keukens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Kornelius Badkamers & Keukens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken