Kornelius Badkamers & Keukens
Kornelius Badkamers & Keukens
Koperslager 4
9502 DA Stadskanaal
059 961 6016 - luc@badkamersenkeukens.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Kornelius Badkamers & Keukens

Tegels

Bij Kornelius Badkamers & Keukens kunt u ook voor uw wand- en vloertegels terecht. In onze inspirerende showroom kunt u onze tegels in allerlei vormen en materialen bekijken. Een ding is zeker: met onze tegels haalt u echte blikvangers in huis. Van glanzend tot mat en van strak tot landelijk.

Tegels maken van uw badkamer een thuis

Uw badkamer is niet compleet zonder mooie wand- en vloertegels. Met de verschillende legwijzen en patronen kunt u een bijzondere sfeer creëren in uw badkamer, zodat u zich er helemaal thuis voelt. Wij van Kornelius Badkamers & Keukens stellen hoge eisen aan onze tegels. Alleen de mooiste en beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Merken als Atlas Concorde, Sphinx Tegels, maar ook de tegels uit het Mix & Match assortiment van Baden+.

Tegels - 1. Kornelius Tegels maken van uw badkamer een thuis/Veel keus in woonvloeren
Tegels - 1. Kornelius Tegels maken van uw badkamer een thuis/Veel keus in woonvloeren

Veel keus in woonvloeren

Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor uw woonvloer hebben wij een groot assortiment. Een tegelwoonvloer heeft namelijk veel voordelen. Zo is een tegelwoonvloer erg gemakkelijk in onderhoud en prachtig om te zien. Met de verschillende maten, vormen en patronen van nu kunt u verschillende stijlen creëren. Wat dacht u van een industriële sfeer, met een woonvloer in betonlook? Of prachtig natuursteen, voor een echt luxe gevoel in huis? Wij van Kornelius Badkamers & Keukens laten u graag de mogelijkheden zien.

Tegeltrends bij Kornelius Badkamers & Keukens

De ontwikkelingen op het gebied van tegels gaan ontzettend snel. De prints worden steeds mooier en gedetailleerder, waardoor ook hout en marmer perfect geïmiteerd kunnen worden. Ook zijn grote vloer- en wandtegels en speelse patchworktegeltjes tegenwoordig een grote trend. Wij van Kornelius Badkamers & Keukens volgen de trends op de voet, zodat we u altijd de nieuwste tegels kunnen laten zien

Tegels - 2. Kornelius Tegeltrends bij Kornelius Badkamers & Keukens
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Kornelius Badkamers & Keukens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Kornelius Badkamers & Keukens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties